Tel: +31 (0) 20 3413728 NL info@reisbureaumarrakech.nl

Excursie watervallen Ouzoud

Bij een vakantie naar Marrakesh mag een excursie naar Ouzoud watervallen niet ontbreken.

Ontsnap samen met ons aan de drukte van de prachtige altijd levendige stad Marrakech.

Maak je klaar voor een ontspannende avontuurlijke dag. Trek goede wandelschoenen aan, pak je fototoestel in en vergeet vooral je zwemkleding niet.

Onze chauffeur haalt jou op bij jouw accommodatie en neemt je mee voor een heerlijk ontspannende en betoverende dag. Voor een ervaring die je niet mag missen.

Onderweg naar Ouzoud rijd je over slingerende wegen langs prachtige steden en lokale berberdorpjes omringd door ontelbare olijfbomen. Je geniet van het uitzicht van het Hoge Atlasgebergte en al rijdend op onze route komen we aan bij de watervallen van wel 120 meter hoog. Ouzoud ligt in de provincie Azilal.

De watervallen in Ouzoud staan bekend als de mooiste watervallen van Noord-Afrika.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Lees hier meer over deze regeling.

Een onvergetelijke wandeling door het natuurpark

Onze gids staat op je te wachten en neemt je mee voor een 2,5 uur durende wandeling die je nooit meer gaat vergeten.

Door een prachtig natuurpark kijk jij je ogen uit door al het schoon wat de natuur te bieden heeft en laat jij je betoveren door de vele schitterende watervallen.

Geniet terwijl je bovenop roodbruine rotsen staat: een scene uit een echt sprookje. Kijk hoe het water met een kracht neervalt en terugkaatst op de rotsen. Met watervallen van 120 meter hoog is dit een waar spektakel.  Kleine berberaapjes volgen je op de voet. Zij leven in deze prachtige riviervallei.

Je geniet van een lunch die je zintuigen prikkelt, met de heerlijke geuren van een echte berber tajine. Dit doe je met uitkijk op een betoverende waterval.

Ouzoud Marokko

Na de lunch zwem je in het kristalheldere water aan de voet van de watervallen. Je gaat met een veerboot de rivier oversteken en komt terug met een touw die is uitgegooid.

Na afloop van deze avontuurlijke en ontspannende dag ben jij weer opgeladen door alles wat de natuur jou heeft laten zien. Al jouw energie is weer terug.

Het zal moeilijk zijn om afscheid te nemen van deze schitterende watervallen maar aan het einde van deze magische dag komt de chauffeur je ophalen en brengt je weer terug naar het bruisende leven van de stad Marrakech.

Een dag doorbrengen in de Ouzoud watervallen is echt een absolute aanrader voor iedereen. Het is een schitterende plek midden in het gigantische Hoge Atlasgebergte. Je beleeft een magische dag en wie wil er nou niet met een echt aapje op de foto of zwemmen aan de voet van betoverende watervallen?

Prijs is afhankelijk van het aantal personen

Details

Inbegrepen:

Privé transport (uitgerust met airco)
Chauffeur/begeleider tijdens de tour

 

Niet inbegrepen:

Kosten lunch
Kosten drank
Lokale gids in Setti Fatma

Prijs vanaf € 25.- p.p.

Reisdetails

Privé excursie

Offerte aanvragen
Vragen & Contact

Vragen & Contact

Direct contact met ons:

020 3413728