Tel: +31 (0) 20 3413728 NL info@reisbureaumarrakech.nl

Ervaringen van anderen

Onze klanten vertellen u graag hoe zij de reizen met reisbureau Marrakech hebben ervaren.

Ik heb best al wat reisjes gemaakt, maar deze staat in de top 3. Prima reis gemaakt. Geweldige mensen, fantastisch hiken en ontzettend veel gezien. Blij dat ik toch besloot om niet zelf te rijden maar met gids. Ik had de echt mooie plekken anders nooit gevonden. Top gedaan Ibrahim!
Peter
Wij hebben het ontzettend naar de zin gehad! We hebben genoten van alles en iedereen. We kunnen het iedereen aanraden en als je twijfelt: Gewoon doen! Je weet niet wat je mist.
Familie Smulders
We deden met ons gezin (3 kids 19/18/16) een 4-daagse toer georganiseerd door ReisbureauMarrakech. De voorbereidende communicatie met Irene was perfect.
Ter plaatse werden we opgehaald en gegidst door Younes, een super gids die altijd paraat stond om uitleg te geven, te helpen en het ons comfortabel te maken. We hebben heel veel moois gezien (Ait Ben Haddou, Ouarzazate, Merzouga, Toudrakloof, Sahara met de kamelentocht en slapen in tentenkamp.
Eline
Wij zijn 12 dagen lang met ReisbureauMarrakech rondgetrokken door Marokko. En wat een geweldige ervaring. Vanaf aankomst op de luchthaven tot het einde en zelfs daarna, is alles tot in de puntjes geregeld. Naast dat het ontzettend gezellig was met Ibrahim, wist hij ook heel erg veel te vertellen over Marokko. We zijn op plekken geweest waar we anders echt niet hadden gekomen en ook onze kinderen vonden het geweldig.
De persoonlijke service en niets is te gek is ons echt enorm bevallen. Wij vinden het echt een must om op deze manier Marokko te ontdekken!
Nienke
Marrakech is een geweldige stad. Ik realiseerde me helemaal niet dat we in Afrika waren. Ik vond de stad juist heel Europees maar dan in een Arabisch decor. Je moet wel tegen drukte kunnen, vooral in de soukhs en het grote plein. Je kunt er prima shoppen, maar dan wel in de ochtend. Na het middaguur wordt het steeds drukker. De route naar Boumalne Dades is prachtig en de wandeltocht in de Dadesvallei was onbeschrijfelijk mooi. Overal die prachtige blauwe hemel waardoor de kleuren van de natuur, de kleding van mensen en hun huizen echt knallen. En dan de Atlantische oceaan. Surfers en kamelen langs de weg. En overal vriendelijke mensen waardoor ik zelf ook met een big smile rondliep. De volgende keer gaan we naar de woestijn.
Manon
Het was prachtig! Een goed verzorgde reis. Mooie en nette accommodaties met zeer vriendelijk personeel. Het vervoer ter plaatse met een 4×4, was top! Ibrahim heeft ons onderweg veel verteld en veel laten zien! Het was een zeer afwisselende reis! Van de stad Marrakech, door het Atlasgebergte onderweg naar de woestijn! Wij hebben enorm genoten van alles. Bedankt voor deze mooie ervaring.
Merel
Het voordeel van zo’n goede reisorganisatie als die van Irene en Ibrahim en zijn team is dat je zorgeloos al je wensen in vervulling ziet gaan. In ons geval de combinatie Marrakech, de woestijn bij Merzougga en Essaouira. Alle riads en hotels waren prima geregeld. Younes was een prachtige gids in Marrakech. De rest van de reis was in de handen van Mohamed. Hij is echt goed, een fantastische chauffeur en goede gids, hij wist precies hoe ons het echte Marokko te laten ervaren en dat met muziek, humor en een groot hart.
Roos