Ga naar hoofdinhoud
Aangenaam

Wij zijn Reisbureau Marrakech

Droomvakantie met Reisbureau Marrakech

Reisbureaumarrakech is de reisspecialist voor al je reizen naar Marokko. Het is een kleinschalig persoonlijke reisorganisatie. Reisbureaumarrakech is hét startpunt voor een onvergetelijke reiservaring in het prachtige Marokko. Sinds 2014 verzorgen we de mooiste reizen voor jou, dit doen we met een grote passie voor Marokko. Hierbij willen we niet afhankelijk zijn van het aanbod van grote reisorganisaties. Alle reizen zijn met zorg voor jou samengesteld. Wij bezoeken de accomodaties met regelmaat en kennen de eigenaar. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. Je mag van ons verwachten dat wij je altijd de beste keus bieden en natuurlijk tegen de beste prijs en condities. Dit voorkomt verassingen.

We nemen je tijdens onze reizen mee langs bijzondere steden en gebieden waarbij je kennis maakt met de Marokkaanse cultuur en gebruiken. Maar ook met de eeuwenoude gebouwen, het bijzondere landschap en natuurlijk het heerlijke klimaat.

Brahim

Even voorstellen

Brahim & Irene

Het gezicht achter reisbureau Marrakeh zijn Brahim & Irene. Brahim is geboren in de Marokkaanse streek Boumalne Dades. Hier heeft hij ook als reisbegeleider en chauffeur gewerkt, hij kent dan ook alle ins en outs van Marokko. Brahim: “toen ik mijn vrouw Irene leerde kennen zocht ik een vaste baan. In mijn vrije tijd organiseerde ik voor vrienden en bekenden de mooiste rondreizen in Marokko”. Die liefde voor Marokko en rondreizen organiseren, dat was in 2014 het startpunt voor het opzetten van reisbureau Marrakech. “Marokko is voor mij een boek dat zich op elke bladzijde ontvouwt. Dat wil ik graag met anderen delen”

Reisbureau Marrakech verzorgt op een eerlijke manier een mooie en zorgeloze vakantie. Brahim verzorgt de samenstelling van de (rond)reizen, Irene ondersteunt op administratief gebied. Doelstelling van reisbureau Marrakech is om voor jou een onvergetelijke vakantie samen te stellen. Als jij verliefd wordt op Marokko, dan doet reisbureau Marrakech het goed.

Onvergetelijk & Betaalbaar

Enkele van onze reizen

Reis op maat

Samen maken we het onwerkelijke waar!

Back To Top