Over Reisbureau Marrakech
Wie zijn wij
 

Over reisbureau Marrakeh

Reisbureau Marrakeh is hét startpunt voor een onvergetelijke reiservaring in het prachtige Marokko. Sinds 2017 verzorgen we de mooiste reizen voor jou, dit doen we met een grote passie voor Marokko. Hierbij willen we niet afhankelijk zijn van het aanbod van grote reisorganisaties. Alle reizen zijn met zorg voor jou samengesteld.

We nemen je tijdens onze reizen mee langs bijzondere steden en gebieden waarbij je kennis maakt met de Marokkaanse cultuur en gebruiken. Maar ook met de eeuwenoude gebouwen, het bijzondere landschap en natuurlijk het heerlijke klimaat.

Brahim & Irene

Het gezicht achter reisbureau Marrakeh zijn Brahim & Irene.  Brahim is geboren in de Marokkaanse streek Boumalne Dades. Hier heeft hij ook als reisbegeleider en chauffeur gewerkt, hij kent dan ook alle ins en outs van Marokko. Brahim: “toen ik mijn vrouw Irene leerde kennen zocht ik een vaste baan. In mijn vrije tijd organiseerde ik voor vrienden en bekenden de mooiste rondreizen in Marokko”.

Die liefde voor Marokko en rondreizen organiseren, dat was in 2017 het startpunt voor het opzetten van reisbureau Marrakeh.

“Marokko is voor mij een boek dat zich op elke bladzijde ontvouwt. Dat wil ik graag met anderen delen”

Reisbureau Marrakeh verzorgt op een eerlijke manier een mooie en zorgeloze vakantie. Brahim verzorgt de samenstelling van de (rond)reizen, Irene ondersteunt op administratief gebied.

Doelstelling van reisbureau Marrakeh is om voor jou een onvergetelijke vakantie samen te stellen. Als jij verliefd wordt op Marokko, dan doet reisbureau Marrakeh het goed.

Ons aanbod reizen

Marokko heeft heel veel te bieden: van moderne steden tot hoge bergtoppen en uitgestrekte woestijnvlaktes. Onze reizen zijn veelzijdig, waarbij je kennis maakt met de prachtige stranden, natuurgebieden maar ook met de lokale bevolking. Ons aanbod reizen bestaat grotendeels uit rondreizen, trekking reizen of excursies. Zelf je reis samenstellen? Wij staan overal voor open en denken graag met jou mee.