Over Reisbureau Marrakech

Wie zijn wij

Ibrahim Hafidi en Irene Heij hebben elkaar in 1989 ontmoet en zijn sindsdien een paar. Zij wonen in Amsterdam en hebben 3 kinderen.

Irene

“Met de start van ons reisbureau ging voor Ibrahim en mij een lang gekoesterde droom in vervulling. Zo leuk als je dan ziet dat de tijd er rijp voor is. Ik doe de algehele coördinatie van reizen. Daar zit wel wat puzzelwerk aan vast, maar dat past wel bij mij. Ibrahim is meer bezig met de organisatie op locatie. Samen met hem en onze klanten kijken we hoe wij hun vakantie perfect op maat kunnen maken. Dat vind ik harstikke leuk, juist ook omdat ik flexibel ben en een sociale instelling heb. Daarnaast geef ik een paar keer per week sportles aan vrouwen. Dat geeft mij energie en een goede balans tussen werk en gezin.”

Brahim

“Als kind al vond ik het geweldig om toeristen in Marokko te ontmoeten. Vooral in mijn geboortestreek Boumalne Dades. Ik heb lange tijd als reisbegeleider en chauffeur in Marokko gewerkt. Toen ik Irene leerde kennen wilde ik haar meer zekerheid bieden en zocht ik een vaste baan. Maar het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus organiseerde ik in mijn vrije tijd rondreizen in Marokko voor vrienden en bekenden. In 2017 heb ik de knoop doorgehakt en gingen we met Reisbureau Marrakech van start. Daar heb ik geen moment spijt van. Marokko is voor mij een boek dat zich op elke bladzijde ontvouwt. Dat wil ik graag met anderen delen. Als kleinschalige ondernemer kan dat. Dan kun je mensen nog op een eerlijke manier een mooie en zorgeloze vakantie bieden. Daarbij is mijn gevoel de leidraad. Als mijn klanten verliefd worden op Marokko, doe ik het goed.”

Ons reisaanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij zorgen overal voor. Op die manier kan jij doen wat je het liefst doet: Marokko ontdekken!