Ga naar hoofdinhoud
Onvergetelijk

Reis op maat

Marokko beleven op jouw manier

Onze kracht is dat wij naar de wensen en behoeften van de klant luisteren en inspelen op uw wensen. Hiermee geven wij kracht aan onze manier van werken die gebaseerd is op persoonlijk, professioneel en prettig contact met de klant. Wij begrijpen dat geen persoon hetzelfde is en ieder een reis op zijn of haar eigen manier wil beleven. Wij luisteren graag naar jouw wensen, voorkeuren, wie jij bent en hoe we jouw droomreis kunnen waarmaken. Je kunt ons formulier invullen of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen kan via onderstaand formulier. Na ontvangst van de offerte nemen we contact met u op. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen:

info@reisbureaumarrakech.nl
020 3413728

Bereikbaar op ma t/m za tussen 09:00 en 17:00 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

1Persoonlijke gegevens
2Reiswensen

  • Rondreizen
  • Culturele reizen
  • Individuele reizen
  • Reizen op maat
Velen gingen je al voor

Ervaringen van reizigers

Wij zijn 12 dagen lang met ReisbureauMarrakech rondgetrokken door Marokko. En wat een geweldige ervaring. Vanaf aankomst op de luchthaven tot het einde en zelfs daarna, is alles tot in de puntjes geregeld. Naast dat het ontzettend gezellig was met Ibrahim, wist hij ook heel erg veel te vertellen over Marokko. We zijn op plekken geweest waar we anders echt niet hadden gekomen en ook onze kinderen vonden het geweldig. De persoonlijke service en niets is te gek is ons echt enorm bevallen. Wij vinden het echt een must om op deze manier Marokko te ontdekken!

Nienke

We deden met ons gezin (3 kids 19/18/16) een 4-daagse toer georganiseerd door ReisbureauMarrakech. De voorbereidende communicatie met Irene was perfect. Ter plaatse werden we opgehaald en gegidst door Younes, een super gids die altijd paraat stond om uitleg te geven, te helpen en het ons comfortabel te maken. We hebben heel veel moois gezien (Ait Ben Haddou, Ouarzazate, Merzouga, Toudrakloof, Sahara met de kamelentocht en slapen in tentenkamp.

Eline

Het voordeel van zo’n goede reisorganisatie als die van Irene en Ibrahim en zijn team is dat je zorgeloos al je wensen in vervulling ziet gaan. In ons geval de combinatie Marrakech, de woestijn bij Merzougga en Essaouira. Alle riads en hotels waren prima geregeld. Younes was een prachtige gids in Marrakech. De rest van de reis was in de handen van Mohamed. Hij is echt goed, een fantastische chauffeur en goede gids, hij wist precies hoe ons het echte Marokko te laten ervaren en dat met muziek, humor en een groot hart.

Roos

Het was prachtig! Een goed verzorgde reis. Mooie en nette accommodaties met zeer vriendelijk personeel. Het vervoer ter plaatse met een 4×4, was top! Ibrahim heeft ons onderweg veel verteld en veel laten zien! Het was een zeer afwisselende reis! Van de stad Marrakech, door het Atlasgebergte onderweg naar de woestijn! Wij hebben enorm genoten van alles. Bedankt voor deze mooie ervaring.

Merel

Ik heb best al wat reisjes gemaakt, maar deze staat in de top 3. Prima reis gemaakt. Geweldige mensen, fantastisch hiken en ontzettend veel gezien. Blij dat ik toch besloot om niet zelf te rijden maar met gids. Ik had de echt mooie plekken anders nooit gevonden. Top gedaan Ibrahim!

Peter
Back To Top