Skip to content
Reisbureau Marrakech

3-daagse rondreis Marrakech en Woestijn Marokko Korte rondreis woestijn en bruisend Marrakech

Ontdek de betoverende schoonheid van Marokko met onze 3-daagse rondreis vanuit Marrakech. Gedurende deze avontuurlijke reis beleef je een onvergetelijke mix van cultuur, natuur en avontuur. Vanuit Marrakech leidt de route je door het adembenemende Hoge Atlasgebergte, over de hoogste pas van Marokko en langs eeuwenoude Kasbah’s. Je verkent schilderachtige valleien en imposante kloven, terwijl je onderweg geniet van panoramische uitzichten die je adem doen stokken.

Een hoogtepunt van deze reis is ongetwijfeld de ervaring van een rit op de rug van een dromedaris door de uitgestrekte zandduinen van de Sahara. Laat je betoveren door de rust en schoonheid van de woestijn terwijl je de prachtige zonsondergang tegemoet rijdt. ’s Avonds wacht een magische ervaring in de woestijn, waar je geniet van een heerlijk diner onder de fonkelende sterrenhemel, omringd door traditionele muziek en de warme gastvrijheid van lokale nomaden. Je overnacht in comfortabele tenten, waar de stilte van de woestijn je in slaap wiegt.

Wil je nog meer van dit betoverende land ontdekken? Overweeg dan om een dagje langer te blijven met onze 4-daagse rondreis Marrakech. Of neem contact met ons op voor een reis op maat, zodat we jouw droomreis naar Marokko werkelijkheid kunnen maken. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit prachtige land en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Mocht je aanpassingen willen aanbrengen in de reis, dan is dit uiteraard mogelijk. Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor je!

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Lees hier meer over deze regeling.

Dag 1 marrakech- Dades vallei

begint het avontuur terwijl we vertrekken vanuit Marrakech en ons een weg banen door betoverende landschappen en schilderachtige Berberdorpen, via de adembenemende Tizi-’n-Tichka pas in het Hoge Atlasgebergte, op een hoogte van 2260 meter.

We maken een onmisbare stop bij de beroemde Ait Ben Haddou Kasbah, de grootste van Marokko en een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Hier krijg je de kans om te genieten van een lunch te midden van deze historische pracht, voordat we onze reis voortzetten richting Ouarzazate, bekend als het ‘Hollywood van Afrika’. Langs de ‘weg van de duizend Kasbahs’ passeren we Kalaat M’Gouna, de ‘stad van de rozen’, bekend om zijn rozenfestivals tijdens de rozenoogst in mei.

Aan het einde van de dag bereiken we ons hotel/riad in het hart van de Dadès vallei, waar een heerlijk diner op je wacht voordat je geniet van een rustige overnachting.

Dag 2 Dades-vallei- Marzouga

na het ontbijt, gaan we terug door de Dades vallei en bewonderen we de intrigerende rotsformatie genaamd de ‘aaptenen’ en de 19e-eeuwse Kasbah van Ait Yul. Vervolgens rijden we naar de Todra vallei, waar je onder de 300 meter hoge rode rots van de Todrakloof loopt, een paradijs voor rotsbeklimmers.

De reis gaat verder naar Erfoud, vanwaar we de woestijn inrijden tot aan de rand van de gouden zandduinen van Erg Chebbi. Hier wacht een onvergetelijke ervaring, een dromedaristocht door de mystieke zandzee, begeleid door een ervaren gids. Na de tocht brengt een 4×4 je naar ons tentenkamp in de woestijn, waar je wordt verwelkomd met muntthee, een diner onder de sterrenhemel en traditionele Berber muziek. 

Overnacht in een luxe tent met alle voorzieningen.

Dag 3 Marzouga- Marrakech

na het ontbijt, keren we terug naar het begin van de zandduinen per 4×4, en vervolgen we onze reis via Ouarzazate terug naar Marrakech, door het adembenemende Hoge Atlasgebergte. Zo sluiten we deze onvergetelijke 3-daagse rondreis af, vol met avontuur, cultuur en natuurlijke pracht.

Extra informatie

 • Bezoek Kasbah Ait ben Haddou (wandeling van 1 uur incl. begeleiding)
 • Tijdens de tour hebben wij koffie- en fotopauzes
 • Het kamp in de woestijn is voorzien van een douche, toilet en comfortabele bedden
Wel inbegrepen:

 • Privé transport + chauffeur/begeleiding  Engels- of Franstalig
 • 1 overnachting in een hotel in Dades Vallei  incl. diner en ontbijt op sfeervolle locaties op basis van Twee persoons kamers
 • 1 overnachting in het tentenkamp in Merzouga incl. diner en ontbijt op sfeervolle locaties op basis van Twee persoons kamers
Optioneel:

 • Mogelijkheid tot verlenging in Marrakech
 • Excursies
 • Supplement single kamer +75 euro
Niet inbegrepen:

 • Vliegtickets
 • Reisverzekering (verplicht) en eventueel annuleringsverzekering
 • Entreeprijzen bezienswaardigheden
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Fooien

Sfeerimpressies

Reisdetails
Prijs € 381.- p.p .o.b.v. 2 personen en bij 3 personen € 310,- per person en bij 5 personen en meer €275,- per persoon
Privé rondreis, individuele of groepsreis max 16 personen
Reisduur: 3 dagen
Exclusief vliegtickets

Vragen?

Stel ze gerust per mail of bel 020 3413728

Back To Top