Skip to content
Reisbureau Marrakech

8-daagse familie rondreis zuid Marokko De schatten van Marrakech en de Sahara-Woestijn

8-daagse familie rondreis
Een vakantie met het hele gezin in oosterse sferen, wie droomt daar nu niet van? Kom met het hele gezin met ons mee voor een onvergetelijke avontuurlijke en veelzijdige vakantie. Met onze speciale familiereis maken wij jouw vakantie magisch. Ontdek samen met je gezin de magie van Marokko. De stad met prachtige landschappen, de spannende woestijn en sprookjesachtige steden. Na ongeveer 4 uur vliegen kom je met je gezin aan op het vliegveld van Marrakech. Hier staat onze chauffeur al op jullie te wachten om jullie naar het oude Medina van Marrakech te brengen. Hier slapen jullie in een echte Riad.

Samen met de kinderen bezoek je het prachtig versierde Bahia Paleis en dwalen jullie door slingerende steegjes en struinen jullie over de bruisende souks. Veel kleuren en geuren zullen jullie zintuigen prikkelen. Jullie brengen een bezoek aan het Hollywood van Marokko en zijn voor een moment echte filmsterren. We nemen jullie mee naar de Hoge Atlas en laten de wondere wereld van Marokko zien. Middeleeuwse steden met hoge torens en het prachtige landschap ontnemen jullie de adem. De mooiste wandelingen door de Marokkaanse natuur & cultuur.

We wandelen met lieve muilezels en je overnacht bij een lokale Marokkaanse familie. Je ervaart de gastvrijheid van de bijzondere bevolking. Hierna ga je verder. Je komt langs palmbomen, rivieren, kleine dorpjes en jij en je gezin komen ogen tekort. Je gaat een kijkje nemen bij echte pottenbakkers en daarna rijden jullie offroad naar het tentenkamp wat al voor jullie klaarstaat. Hier beleef je een onvergetelijke avond en nacht onder de sterrenhemel met duizenden sterren. De stilte van de woestijn is betoverend. Je wordt wakker van een dromedaris naast de tent. Samen met de kinderen wandelen in de woestijn, op de rug van een echt dromedaris.

Over okergele duinen, onder de stralende zon ontdekken jullie de mooiste plekjes van Marokko. Zoek de schaduw onder de groene palmbomen op en geniet van de prachtige uitgestrekte natuur. Heerlijk lunchen en daarna een siësta houden om vervolgens na het tentenkamp te gaan waar jullie gaan genieten van het eten. De kinderen kunnen op zoek naar hout om een gezellig kampvuur te maken. Het wordt een magische onvergetelijke avond in de stilte van de woestijn omringd door de schoonheid van het heelal.

De reis is nog niet afgelopen, jullie gaan verder met een 4 x 4 wagen en ontdekken de oases, bezoeken een kasbah en eindigen de reis in Marrakesh voor een laatste overnachting. Dit doen jullie in een riad om het sprookjesgevoel van 1001 nacht zo lang mogelijk vast te houden.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Lees hier meer over deze regeling.

Dag 1 – Amsterdam – Marrakech
Na ongeveer 4 uur vliegen kom je met je gezin aan op het vliegveld van Marrakech. Hier staat onze chauffeur al op jullie te wachten om jullie naar het oude Medina van Marrakech te brengen. Hier slapen jullie in een echte Riad. Samen met de kinderen bezoek je het prachtig versierde Bahia Paleis en dwalen jullie door slingerende steegjes en struinen jullie over de bruisende souks. Veel kleuren en geuren zullen jullie zintuigen prikkelen.

Dag 2 – Marrakech – Ouarzazate – Boumalen dades
Jullie brengen een bezoek aan het Hollywood van Marokko bekende film studio’s. We nemen jullie mee naar de Hoge Atlas en laten de wondere wereld van Marokko zien. Middeleeuwse steden met hoge torens en het prachtige landschap ontnemen jullie de adem.

Dag 3 – Boumalen dades – Aït Youl
De mooiste wandelingen door de Marokkaanse natuur & cultuur. We wandelen met lieve muilezels en je overnacht bij een lokale Marokkaanse familie. Je ervaart de gastvrijheid van de bijzondere bevolking.

Dag 4 – Aït Youl – Zagora – Erg Lihoudi
Hierna ga je verder. Je komt langs palmbomen, rivieren, kleine dorpjes en jij en je gezin komen ogen tekort. Je gaat een kijkje nemen bij echte pottenbakkers en daarna rijden jullie offroad naar het tentenkamp wat al voor jullie klaarstaat. Hier beleef je een onvergetelijke avond en nacht onder de sterrenhemel met duizenden sterren. De stilte van de woestijn is betoverend.

Dag 5 – Woestijntocht
Je wordt wakker van een dromedaris naast de tent. Samen met de kinderen wandelen in de woestijn, op de rug van een echt dromedaris. Over okergele duinen, onder de stralende zon ontdekken jullie de mooiste plekjes van Marokko. Zoek de schaduw onder de groene palmbomen op en geniet van de prachtige uitgestrekte natuur. Heerlijk lunchen en daarna een siësta houden om vervolgens na het tentenkamp te gaan waar jullie gaan genieten van het eten. De kinderen kunnen op zoek naar hout om een gezellig kampvuur te maken. Het wordt een magische onvergetelijke avond in de stilte van de woestijn omringd door de schoonheid van het heelal.

Dag 6 – Woestijn – M’hamid – Zagora
De reis is nog niet afgelopen, jullie gaan verder met een 4 x 4 wagen en ontdekken de oases, bezoeken een kasbah en eindigen de reis in Marrakech voor een laatste overnachting. Dit doen jullie in een riad om het sprookjesgevoel van 1001 nacht zo lang mogelijk vast te houden.

Dag 7 – Zagora – Marrakech
Na ons ontbijt rijden we terug naar Marrakech voor overnachting in Riad in de oude Madina van 1001 nacht.

Dag 8 – Marrakech – Amsterdam
Transfer naar het vliegveld voor terug vlucht

Wel inbegrepen:

  • Alle overnachting en ontbijt
  • 5x diner
  • Transfers van en naar vliegveld
  • Vervoer per 4×4 jeep of mini bus met begeleider / chauffeur ,
  • dromedaris rit
  • Stadsgids Marrakech en wandeling Ait Youl.
Niet inbegrepen:

  • Lunches
  • 2x Diner
  • Mineraalwater
  • Fooi

Sfeerimpressies

Reisdetails
Prijs v.a. € 797,- p.p .o.b.v. 6 personen kinderen t/m 12 jaar € 558,-
Groepsreis, individuele reis
Reisduur: 8 dagen
Exclusief vliegtickets

Vragen?

Stel ze gerust per mail of bel 020 3413728

Back To Top